Kategóriák
Nyelv váltás
MagyarEnglishFrançaisDeutschSvenska
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Pénznem váltás
Partnereink
Házhozszállítás

Fontos információk

Méret és rendelés

 

Termékeink egy része készletről kerül kiszállításra, de készlet hiány esetén rendelésre készítjük el.

Amennyiben az adott termék nincs készleten az alap vállalási határidőnk a megrendeléstől (átutalással történő fizetés esetén a banki átutalás beérkeztétő) számított 4 hét.

RG és mazsorett vagy táncruhák esetén valamint versenyidőszakban a vállalási határidő több is lehet (4-5 hét),.

Amennyiben a rendelt termékre a fentieknél rövidebb határidővel van szükség, kérjük a megjegyzés rovatba feltűntetni a határidőt, amely alapján a kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából. Ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig 9.00-16.00 a +36204110456  telefonszámon vagy e-mailben : info@bg-tornadressz.hu érhető el, üzletünk hétfőtől péntekig 14.00-18.00 a +36202660259 számon.

 

Egyedi méretes rendelés

Egyedi méretes rendelésnek számít a 120-nál kisebb, (110-es) illetve a mérettáblázatunktól - i méretsounkrtól eltérő méret rendelése. (kisebb és nagyobb méretes gyermek és felnőtt méretek) Egyedi méretezés esetén a termék és szolgáltatás együttes árát e-mailben egyeztetjük le.

Egyedi méretes termékek  esetén felhívjuk figyelmét a vonatkozó jogszabályra (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet – 5.§) , mely esetben a webáruházi vásárlásokra vonatkozó indokolást nélkülöző visszavételi kötelezettség nem áll fent.

Egyedi méretes rendelést kizárólag előre történő banki átutalást követően teljesítünk. Vállalási határidőnket mindig írásban jelezzük vissza.

 

Egyedi és versenydresszek rendelése

Versenydressz és rendelésre készülő terméiek rendelése esetén felhívjuk figyelmét a vonatkozó jogszabályra (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet – 5.§) , mely esetben a webáruházi vásárlásokra vonatkozó visszavételi kötelezettség nem áll fent.

Versenydressz rendelést kizárólag előre történő banki átutalást követően teljesítünk.

Árak:

A termékek mellett feltüntetett árak kiskereskedelmi darabszámra vonatkoznak, minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t, forintban és szállítási díj nélkül értendőek.

Fizetési módok:

Előre utalás403057 50526685 72901

Személyes átvétel :

Üzletünkben: 1146 Budapest, Istvánmezei őt 1-3. Tornacsarnok a KSI terüetén - a büfé mellett

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 14-18 óráig, szombaton és vasárnap versenyek esetén egész nap

 

 

Adatkezelés:

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.
Az adatok törlését bármikor kezdeményezhetik e-mailben, melyet munkatársaink 5 munkanapon belül végrehajtanak.

Csere és megrendeléstől való elállás:

Felhívjuk figyelmét, hogy dresszt csak sérülésmentes állapotban cserélünk vissza. Használt vagy mosott dresszt semmilyen körülmények között nem áll módunkban visszavenni. Varrodai munkára igazításra kizárólag tiszta állapotban veszünk át ruhát, dresszt. A webáruházban feltüntetett árak a méretre igazítás árát nem tartalmazzák. A dressz felpróbálása során kérjük, ne tegyen kárt a termékben. Szemmel látható méreteltérés esetén a túlfeszítésnek kitett ruha és varrat elszakadhat. A sérült dresszt nem áll módunkban kicserélni. A cserét a visszaküldött termék minőségi ellenőrzését és a kifogás értékelését  követően ejtjük meg. A visszaküldött csomagot, kérjük, értékbiztosítással együtt adják fel, mert a szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Ez vonatkozik a méretcsere esetére is, ezért, ha a méretben nem biztos, kérje kollégáink segítségét a pontos mért adatok megadásával e-mailben. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon vevőszolgálatunkhoz minőségi kifogásával.

A küldemény átvételének megtagadása esetén fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására.

A már leadott megrendelését módosíthatja, de előtte egyeztessen kollégánkkal, hogy nem került-e már kiszállításra a termék. Ebben az esetben a szállítási költséget újból fel kell számítanunk Önnek.

A BG Tornadresszek kiváló minőségű amerikai és olasz textilekből készülnek.

Alap tornadressz anyagunk 80 % Poliamidot és 20 % elasztánt tartalmaz, amely rendkívül kényelmes viseletet és nyúlást biztosít a ruháknak.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ!

Hogy tornaruháinkat minél tovább eredeti állapotában használhassa, kérjük vegye figyelembe az alábbi tanácsokat:

A dresszek mosógépben történő mosását nem ajánljuk.

Kézmeleg, langyos vízben, kevés sampon hozzáadásával a dresszeket átnyomkodjuk.

Versenydresszek és csillogó kényes anyagok tisztítása kizárólag langyos, lehetőleg tiszta vízben,  szükség esetén enyhén samponos vízben történhet.

Kicsavarjuk belőle a vizet, majd vállfán kád felett  kicsepegtetjük, majd félszáraz állapotban törölközőre fektetve szárítjuk.

A dresszek nem vasalhatók.

Szárítógépben nem száríthatók.

Hajszárítóval és radiátorral a száradást nem ajánlatos sürgetni!

A fenti tanácsok a különleges anyagbetéttel varrt modellekre különösen érvényesek!

A vásárlói panaszokat minden esetben kivizsgáljuk. A tisztítás során használt, általunk nem javassolt vegyi anyagok jelenlétét kémiai úton ellenőrizzük.  A helytelen kezelésből tisztításból keletkezett károkért felelősséget nem vállalunk és a vizsgálat költségét áthárítjuk.

A hololycra és fólianyomott lycra, (csillogó anyagok) gépben mosva, mosóporral , egyes öblítővel érintkezve, magas hő hatására (pl. radiátor, hajszárító) elveszti csillogását.

A vasaló használatát egyik termékünk esetében sem javasoljuk.

A dresszt első felvétel előtt a gyermek egészsége védelmében mindenképpen javasoljuk vegyszermentes vízben kiöblíteni. Az öblítés az alapanyaggyártás során felhasznált adalékanyagokat valamint a feldolgozás során használt jelölő eszközök nyomait maradéktalanul eltávolítja.

Webáruházunkban leadott nem egyedi vagy versenydresszek teljesítési határideje a megrendelés aktiválásától számított 1- 7 munkanap.

 

A nem megfelelő méret választása esetén a termék varrását ért erős igénybevétel okozhathatja a szálak megpattanását, varratok megnyúlását. Ilyen jellegű sérüléseket garanciális körben javítani nem áll módunkban. A nem garanciális átalakítások, javítások díjai felől kérjük érdeklődjön telefonon vagy e-mailben. Amennyiben nem biztos a méretben, kérje kollégáink tanácsát a gyermek méreteinek megadásával.

 

ÁTVÉTEL MEGTAGADÁSA

Utánvételes kiszállítás felső értékhatára 20.000 Ft.
Utánvételes csomagjainkat a GLS futárszolgálat végzi.
Rendelésre készülő termékek és egyedi méretes rendelést kizárólag előre történő átutalással tudunk fogadni!
Versenydresszek rendeléseket szintén kizárólag előre történő átutalást követően készítünk el.
Az átvétel megtagadása a szállítási költségek megtérítése mellett lehetséges.
Az át nem vett csomagok szállítási költségeiről a számlát postai úton külön adminisztrációs díj mellett kézbesítjük. Meg nem fizetése esetén törvényes úton, képviselő cégen keresztül behajtásra kerül.

Webáruház készítés